Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hamarosan megyénkben is megalakulnak a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ifjúsági Tagozatának szervezetei. Célunk, a fiatalság minél nagyobb körű bevonása a valódi nemzeti oldal munkájába, hiszen a jövő rajtunk áll vagy bukik! Segítsétek Testvéreim Hazánk felemelkedését!

Várjuk a 14. életévüket betöltött fiatalok jelentkezését! Legyél Te a településeden megalapítandó Ifjúsági Tagozat szervezője!

Jelentkezz!

A jobbik felépítésének megfelelően, alulról kezdünk építkezni. Előbb helyi szervezetek jönnek létre, megfelelő szervezet elérése esetében feláll a megyei vezetés, majd mikor ez már 11 megyében működik, megválasztják az országos vezetést is. Állj közénk s harcolj velünk egy szebb magyar jövőért, melyben a fiataloknak van jövőképük, melyben a fiatalok büszkék magyarságukra és hazájukra!

Magyarnak lenni komoly és felemelő örökség, melynek át kell szőnie mindennapjainkat. Ezért nekünk, és nektek kell példát mutatni a többieknek- hazaszeretetből, szorgalomból, bátorságból. Az életvitelünkkel, a tetteinkkel példát mutatva a többiek előtt kell járnunk, fel kell nyitnunk barátaink, ismerőseink szemét, rá kell ébreszteni őket arra, hogy egyenesen csak a büszke magyar ember tud járni. Így érhető el az, hogy végre elsőrendű állampolgárok legyünk a saját hazánkban.

Amit kínálunk: kirándulások, kerékpáros és gyalogos túrák, hagyományőrzés (szertűz gyújtások, nemzeti megemlékezések, rovásírás oktatás), kulturális rendezvények (történelmünk, irodalmunk, nyelvünk megismerése), filmvetítések, közös koncertlátogatások.

Kérjük, amennyiben elkötelezettek vagytok hazánk iránt, szeretnétek szabadidőtöket tartalmasan, egy jó csapatban eltölteni, jelentkezzetek megyei koordinátorunknál.   

Elérhetőség: 0670/9412618
email: zilahi.amalia@hajmasker.jmmveszprem.hu 

Zilahi Amália: Jobbik Veszprém megyei Ifjúsági Tagozat koordinátora.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.