Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

 1987. április 24-én születtem Kolozsváron. 1990-be szüleim elhatározták, hogy Magyarországra költözünk, ezért mindent hátra hagyva velem és a nővéremmel átléptük a határt és új életet kezdtünk. Elegük volt a Román kormány embertelen bánásmódjából, amellyel az Erdélyben élő magyarságot ellehetetlenítették.

 Két testvérem van, egy nővérem és egy öcsém. A nővérem ápolónőként dolgozik egy városi kórházban. Az öcsém jelenleg tanul.  

 Szüleimről röviden: édesapám a szakmájában egy vállalkozás keretein belül dolgozik, édesanyám alkalmazottként egy közüzemben tevékenykedik.  Az érettségi bizonyítványomat Egészségügyi szakosított középiskolában szereztem meg. Elvégeztem a Vendéglátó-ipari technikumot is. Hajmáskéren élek, egy vendéglátó ipari egység alkalmazottjaként dolgozom.

Ekkor ébredtem rá arra, hogy mit is szeretnék igazán!

Célom kettős, egyrészről szeretném, hogy vállalkozó legyek és egy nemzeti radikális színezetű, hangulatú éttermet hozzak létre, ami Magyarországon jelenleg alacsony számban található. Másrészről szeretném Hazámat és nemzetemet szolgálni.

 2008  októberében édesapám alapító tagja lett a Jobbik Magyarországért Mozgalom újjáalakuló veszprémi alapszervezetének. Ekkor figyeltem fel a pártra és kitűzött céljaira.

Morvai Krisztina előadásának meghallgatása után késztetést éreztem arra, hogy édesapámat és az ő által képviselt feladatokat, célokat tevékenységemmel én is segítsem. 2009. február 21-én 4 taggal megalakult a Hajmáskéri helyi szervezet. Munkánknak köszönhetően 2009 szeptemberére  ez a létszám 10 főre emelkedett. 2009 szeptember eleji megyei választmányon az a megtiszteltetés ért, hogy a delegált tagok egyöntetű szavazata alapján a Veszprém megyei Ifjúsági Tagozat koordinátora lettem. A feladatot elfogadtam és megpróbálom legjobb tudásom szerint az elvárásoknak megfelelően teljesíteni.  

Ehhez kérem a Ti és az Önök segítségét.

 Az Ifjúsági Tagozat fő célja a fiatalság minél nagyobb körű bevonása a valódi nemzeti oldal munkájába, hiszen a jövő rajtunk áll vagy bukik!

Úgy érzem, hogy a fiatalság nagy része nem kellően motivált a magyar politikai életben. Ehhez szeretnénk lehetőséget biztosítani és segítséget nyújtani.

Szeretnénk egy barátságos, jó hangulatú, elfogulatlan, előítéletektől mentes mozgalmat létrehozni, irányítani. Az ifjúsági mozgalom fő céljai közé tartozik:

 

 

-         Fiatalságot érintő problémák elleni fellépés (oktatás, drog)

 

-    Előadások szervezése (történelem, gazdaság stb.)

 

-         Ifjúsági táborok szervezése

 

-         Propagandamunka

 

-         Határon túli magyarság támogatása (karitatív tevékenység)

 

 -         Magyar nyelv ápolása

 

 -         Kirándulások, családi programok szervezése

 

 

 

 Ehhez kapcsolódóan további ötleteket, elképzeléseket várunk!

Céljaink sikeres megvalósításához várom jelentkezéseteket, ötleteiteket, bízva mindannyiunk munkájának eredményességében.

 

 

      Tisztelettel: Zilahi Amália

                                                  Ifjúsági Tagozat megyei koordinátora

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

pavelszudar@politician.com

(Pavel Szudár, 2012.02.02 20:54)

Szia,
A nevem Pál Szudár, tagja vagyok a Dolgozók Ifjúsági Iroda, és elnöke a prágai szervezet.
Köszönet a munka és a teljesítmények, vagyok büszke a magyar név, és a magyar ősök.
Szeretnék elérni itt a Cseh Köztársaságban az azonos hazafias érzelmeket a fiatalok, mint te Magyarországon.

Felveheti a kapcsolatot velem, kérem?
Isten legyen veled !

pavelszudar@politician.com

mezo@freemail.hu

(Argus, 2010.06.28 22:16)

Kár hogy a linkek, az elérhető szervezetek honlapjai már régen elavultak, megszűntek, a Pápa Jobbik meg a központi oldalra mutat.

vida.norbert@freemail.hu

(Isteni Vida, 2010.06.01 20:28)

Átnézve nem is rossz!!